Категорије

ПРОСЛАВА СЛАВЕ САБОРА МОНАРХИСТА СРБИЈЕ

На Сретење 15.фебруара 2012.године Сабор монархиста Србије прославио је по други пут своју Крсну славу у Аранђеловцу.
Након Свете Литургије у храму Вазнесења Господњег и помена у Марићевића јаризи поводом прославе 208 годишњице подизања Првог српског устанка и дана Државности Србије у Орашцу које је служио Епископ Шумадијски господин Јован уз саслужење свештенства Епархије шумадијске одржана је прослава Крсне славе САБОРА МОНАРХИСТА СРБИЈЕ у Аранђеловцу.
Уз саслужење свештенства Епархије шумадијске освећењу и резању славског колача присуствовали су престолонаследник Александар II Карађорђевић и Принцеза Катарина које су дочекали др Горан Благојевић председник и Љиљана Јовановић потпредседник Сабора. Њихова Краљевска Височанства Престолонаследникa Александарa II и Принцезу Катарину поздравили су многобројни гости и чланови Сабора монархиста, Равногорског Покрета и друге националне монархистичке организације.
У пратњи Њихових Краљевских Височанстава Престолонаследникa Александрa II и Принцезе Катарине налазили су се чланови саветодавних Тела Круне, г.Душан Бабац, др Чедомир Антић, г.Дарко Спасић и г. Бојан Старчевић председник КС који су се заржали у срдачном разговору са домаћинима.

Leave a Reply