Категорије

Месечне архиве: јун 2012

КРАЉЕВСКА ПОРОДИЦА НА РЕВИЈИ ПЈЕР КАРДЕНА НА БЕЛОМ ДВОРУ

Београд, 9. јун 2012. – Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар II, Принцеза Катарина и Принц Петар заједно са амбасадором Француске у Србији Њ.Е. г-дином Франсоа Ксавијером Дениоа и модном агенцијом „Фабрика“, организовали су хуманитарни модни догађај на Белом Двору на коме је своје нове колекције лично представио славни француски дизајнер Пјер Карден.
Хуманитарна ревија чувеног француског креатора Пјер Кардена који је представио 200 нових модела окарактерисана је као модни догађај године, а одржана је у склопу „Сун Моон&Старс Белграде Фасхион Нигхтс 2012“.
Изузетно посећеном догађају који је бројао више од 400 званица и преко 150 представника медија присуствовали су и Њ.Е. Проф. др Жарко Обрадовић, Министар просвете и науке, г-дин Срђан Шапер, Проф. др Мића Јовановић, ректор Мегатренд универзитета, амбасадори Немачке, Русије, Белгије, Црне Горе, Бразила, Аустралије, представници конзулата Италије као и представници модног и јавног живота Србије.
Заслугом Хуманитарне Фондације Њ.К.В. Принцезе Катарине и модне агенције „Фабрика“ Домовима за незбринуту децу „Звечанска“ у Београду, „Дринка Павловић“ у Београду, „Јован Јовановић Змај“ у Београду, „Мика Антић“ у Сомбору, „Станко Пауновић“ у Неготину, „Младост“ у Крагујевцу, „Петар Радиновић“ у Ужицу, „Јефимија“ у Крушевцу, „Вера Благојевић“ у Бањи Ковиљачи, „Вера Радивојевић“ у Белој Цркви, „Душко Радовић“ у Нишу, „Др Милорад Павловић“ у Сремској Каменици, „Колевка“ у Суботици и „Христина Маркишић“ у Алексинцу обезбеђена је велика количина хране, одеће и обуће, машине за прање веша као и опрема за реновирање купатила.
Овај изузетни друштвени и хуманитарни догађај спроведен је у дело уз помоћ модне агенције „Фабрика“ и Весне Мандић, директорке и оснивача агенције „Фабрика“ и Њ.Е. г-дина Франсоа Ксавијера Дениоа, Француског амбасадора у Србији. Принчевски Пар, Принц Петар и деца без родитеља широм Србије захваљују се спонзорима догађаја Ер Франс, Арт Ивал д.о.о., „Kреди Агриколе Србија“ банци, хотелу „Таун Хаус 27“, Графичком атељеу „Сања“, Универзитету Мегатренд из Београда, Нестеа, Пекари „Трпковић“, Ровента, „Сан Мун & Старс“, Телекому Републике Србије, Зептер Интернатионал д.о.о. и медијским партнерима Радио Телевизији „Пинк“ и „Хелоу“ магазину, као и свима који су допринели одржавању овог хуманитарног пројекта.