Категорије

Њ.К.В. ПРИНЦ НАСЛЕДНИК ПЕТАР ПРИСУСТВОВАО ХУМАНИТАРНОМ ДОГАЂАЈУ

Саопштење

Њ.К.В. ПРИНЦ НАСЛЕДНИК ПЕТАР ПРИСУСТВОВАО ХУМАНИТАРНОМ ДОГАЂАЈУ „УКУСИ СРБИЈЕ“ У ОРГАНИЗАЦИЈИ ЛАЈФЛАЈН ЧИКАГО ЗА ПОМОЋ ДЕЦИ БЕЗ РОДИТЕЉСКОГ СТАРАЊА У СРБИЈИ
Београд, 22. октобар 2012. – Његово Краљевско Височанство Принц Наследник Петар био је почасни гост на традиционалном хуманитарном догађају „Укуси Србије“, који је организовала хуманитарна организација Лајфлајн Чикаго, која ради под покровитељством Њеног Краљевског Височанства Принцезе Катарине, прошле суботе у Чикагу.

Овогодишња манифестација била је веома успешна, окупивши више од 250 гостију, а прикупљена средства биће употребљена за помоћ Центру за заштиту одојчади, деце и омладине у у Звечаснкој улици у Београду, као и за реконструкцију централне кухиње ове установе која се налази у дому „Јован Јовановић Змај“.

Гости су имали прилику да уживају у специјалитетима традиционалне српске кухиње, нашим народним играма и песмама, као и да учествују у хуманитарној аукцији.
Лајфлајн Чикаго користи ову прилику да се захвали свим појединачним донаторима, као и компанијама „Сити Фреш Маркет” и „Џуел Кетеринг” које су подржале овај хуманитарни догађај.

Leave a Reply