Категорије

ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР ОТВОРИО ИЗЛОЖБУ „ГЕНЕРАЛ МИХАИЛОВИЋ – ПРВИ БОРАЦ ЗА СЛОБОДУ У ОКУПИРАНОЈ ЕВРОПИ“ У БЕЛОМ ДВОРУ

Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина били су домаћини отварања изложбе „Генерал Михаиловић – први борац за слободу у окупираној Европи“23.марта 2015. године у Белом Двору у Београду. Свечани пријем у Белом Двору приређен је у част премијере филма „За Краља и Отаџбину“ аутора Радоша Бајића.
Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина присуствоваће вечерас од 20:30 часова премијери филма „За Краља и отаџбину“ у београдском Сава центру.
По завршеној пројекцији, присутнима ће се обратити Његово Краљевско Височанство Престолонаследник Александар који ће одликовати г-дина Радоша Бајића, аутора филма „За Краља и отаџбину“ Орденом Круне III реда, за заслуге за Краљевски Дом, за народно и опште добро.
Свечаном пријему у Белом Двору и премијери филма у Сава центру присуствовали су чланови Иницијативе за Краљевину Србију и Сабора Монархиста Србије.

Leave a Reply